Hägglund Racing

Hägglund Racing

Om bloggen

På den här bloggen kan du följa Team Hägglund Racing. Tillbaka till huvudsidan.

Fredagen

Hägglund racingPosted by Kristina Sat, June 11, 2011 11:26:33

Det blev inget bloggande i går. Vi fick en kvalrunda direkt på morgonen, men den gick mindre bra för oss. Jag klev in för långt i stage så när jag tryckte på transbraken så hoppade bilen fram. Men det var endå en bra runda då jag kunde se vart Micke Nilsson var under hela repan så vi visste på ett ungefär vart vi var i tiden.

Så idag var det dags för eliminering. Vi var fjärde eller femte klass ut nu på morgonen och även idag lyser solen och inte ett moln på himlen. Hade hoppats på lite moln idag eftersom jag blev väldigt röd från att sitta på den stora läktaren igår.

Vi fick möta Victoria Sand i första eliminering. Vi blev kval 13 av 27 st och fick därför möta kval 26:an. Kan man kalla det taktik kvalning?? Jag var väldigt nervös och fick inte i mig nån frukost. Tror att det har med mina tävlingsnerver att göra. Är väldigt fokuserad och känner att det är så det ska va. Hur som helst så ville vi båda köra höger så vi fick singla slant. Vi vann det och fick köra höger line.

Kändes bara bra när vi rulla in i vattnet och sen flöt det bara på. Jag tyckte jag tog det försiktigt och tog det safe både i starten och vid målgång. Släppte ungefär 30 meter innan mål för jag såg att hon inte skulle komma i kapp. Repan gick bra och vi är vidare till nästa runda.

Det känns bra att få köra på söndagen och va med på slutdagen. I nästa elimineringsrunda så ska vi möta en som jag inte riktigt har koll på men jag ska kolla upp honom lite ikväll och se vad han har kört tidigare och lite sånt. :)

Nu ska vi gå och sätta oss på den stora läktaren. Lägger ut bilder senare ikväll.

Mvh Kristina

  • Comments(0)//blogg.hagglundracing.se/#post72