Hägglund Racing

Hägglund Racing

Om bloggen

På den här bloggen kan du följa Team Hägglund Racing. Tillbaka till huvudsidan.

Fortsättning från dagen.

Hägglund racingPosted by Kristina Sun, June 12, 2011 19:44:30

Jo det blev ju omkörning och vi rullade fram till upplainingen nästan direkt vi kom tillbaka till depån. Självklart blir det lite stressigt men jag tycker inte det påverkade mig så mycket. Inte heller tycker jag att motståndaren har så stor betydelse. Oftas glömmer jag bort vem jag möter direkt jag rullar in i vattnet.

Paret innan oss fick probelm så det läckte vatten så det blev en liten sanering där mitt framför mig. Men efter en kort tid så var det dags för oss.

När jag sen rullade fram mot Jonas så gick inte visiret ner tillräckligt så jag visste inte hur jag skulle göra, om jag skulle dra ner den längre direkt eller ta det senare ut på banan. Så där blev det ett litet störningsmoment. Senare när jag rullat in i stage så kände jag att jag hade kvar foten på bromsen fast jag redan hade tryckt in transbraken. När jag sen släppte bromsen så gick starten och jag släppte transbraken, fast det blev alldeles för tidigt. Alltså en rödlyckta. Rutinen försvann totalt och repan var över.

Visst känns det lite tråkigt att göra en sån repa men jag får se det som övning och att jag endå fick mycket kört i helgen. Mer och mer har jag börjat lita på bilen och vet på ett ungefär hur mycket varv jag måste ha innan jag går in i vattnet, och att vi har börjat med "två stegs" procedur så att han inte storkna när jag går upp på varven.

Men det känns jätte bra att äntligen vara tillbaka i dragstern och vara i gång för den här säsongen. Det här året har vi tänkt att bara försöka få ordning på tiderna och få tillbaka tilliten så vi nångång kan komma tillbaka till toppen igen smiley.

Mvh Kristina

  • Comments(1)//blogg.hagglundracing.se/#post75