Hägglund Racing

Hägglund Racing

Om bloggen

På den här bloggen kan du följa Team Hägglund Racing. Tillbaka till huvudsidan.

Dag 2

Hägglund racingPosted by Kristina Fri, July 01, 2011 20:52:14

Vi fick en kval omgång mitt på dan efter att banan var torr. Vädret var inte bra(hög luftfuktighet). Vi körde en 8.979, medans dom flesta körde över 9:or. Vi testade samma inställning som dom båda sista reporna i går för att se vad det gör för skillnad med samma inställning som på kvällen, och vi fick det resultat som vi trodde det skulle bli.

Nu gäller det bara att sätta sig ner och räkna på hur mycket det gör. Jag överlåter det åt mina mekaniker, för dom kan det där bättre. smiley

Vi fick se en omgång FIA klasser. Och på den andra omgången började det ösregna och åska, även hagel. För att först ha varit +32 grader i skuggan till spöregn så hann det gå bara några minuter. Dom varnade oss genom radiosändning att hålla i våra tält för det skulle börja blåsa rejält. Men efter ca 20min så slutade det regna och alla kunde krypa ut ur sina bussar och trailar. Efter det blåstes tävlingen av för dagen och nu laddar alla om inför morgondagen.

Jag har en litet bildbevis på att herrarna i teamet även dom gör köksarbete. smiley

Mvh Kristina

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anette å Jonas Sat, July 02, 2011 17:23:30

Kul att se att herrarna hjälper till, vi sitter i stöcksjö å ska grilla innan vi åker på Wheels. Vi önskar dig å teamet lycka till inför morgondagen, kram på er alla ps. Sune Fredriksson hälsar oxå

Posted by kristina Sat, July 02, 2011 09:51:25

nä faktiskt inte. det blir en ac först. :)

Posted by Ingvar Sat, July 02, 2011 09:37:59

Är diskmaskinen nära nu ;-)??!!

Posted by anna Fri, July 01, 2011 21:11:06

Duktiga Herrar!! De e tydligen inte bara kvinnor som kan.. ;)